In een wereld die voortdurend verandert, is het essentieel om niet alleen mee te bewegen maar ook proactief stappen te zetten richting persoonlijke en professionele ontwikkeling. Mijn levensmotto heeft altijd gedraaid om groei en ontwikkeling, zowel binnen mijn eigen loopbaan als in het begeleiden van anderen op hun pad naar succes. Vanuit deze passie heb ik mijn loopbaan vormgegeven, altijd met het oog op het verkennen van nieuwe horizonten en het omarmen van uitdagingen die mijn kennis en vaardigheden verder uitbreiden. Het is deze toewijding aan voortdurende ontwikkeling en het verlangen om een verschil te maken in het leven van anderen die mij hebben gedreven om de stap te zetten naar ondernemerschap en loopbaanspecialist.

Ik ben tijdens mijn gehele loopbaan bezig geweest met mijn ontwikkeling door opleiding, door het wisselen van functies en door het nieuwgierig zijn naar veranderingen en te onderzoeken naar wat deze veranderingen voor mij kunnen betekenen. Zo heb ik in 2021 de overstap gemaakt van loondienst naar ondernemerschap, van bancaire sector naar de loopbaansector. Ik ben een register loopbaanspecialist en afgestudeerd aan een NOLOC-geaccrediteerd opleidingsinstituut voor loopbaancoaching. Daarnaast heb ik een master Management & Organization afgerond aan de TIAS. Ik heb vele jaren ervaring als leidinggevende en in die hoedanigheid veel mensen begeleid op hun loopbaanpad en in outplacementtrajecten.

Daarnaast heb ik vele talenten binnen diverse sectoren mogen begeleiden als mentor en coach. Mijn expertise in organisatie-, leiderschap en loopbaanvraagstukken maakt dat ik mensen professioneel, deskundig en kwalitatief kan begeleiden. Daarbij staat voor mij de mens telkens centraal. Mij geeft het veel voldoening en energie als ik mensen kan begeleiden op hun loopbaanpad. Ik werk op basis van bewezen theorieën en instrumenten aangevuld met creatieve werkvormen. Geen enkel mens is hetzelfde dus voor mij is loopbaanbegeleiding altijd maatwerk.

 

Ik vind het belangrijk dat wij samen de focus leggen op het ontwikkelen van je talenten; wat waar je goed in bent zal je in uitblinken!