AANBEVELINGEN


Ik doe mijn uiterste best om elke klant de coaching aan te bieden die het beste resultaat geeft: een nieuwe baan waar je hart sneller van gaat kloppen, solliciteren met veel zelfvertrouwen en ambitie en optimaal begeleiden na ontslag met als resultaat een nieuwe baan. Lees hieronder enkele reacties van mijn klanten: 


Ik wist dat ik iets anders wilde met mijn loopbaan. Maar ja, wat? Iemand gaf mij de tip om met Big Cheese Loopbaanontwikkeling contact op te nemen. Angelique nam alle tijd voor mij om te onderzoeken wat mijn hulpvraag eigenlijk was. Ik heb er geen seconde spijt van dat ik dit traject ben begonnen. Ik weet nu precies wat ik wil en heb mijn droombaan gevonden! (Willemijn)

Via Internet kwam ik in contact met Big Cheese Loopbaanontwikkeling. Met Angelique heb ik op een laagdrempelige en persoonlijke manier gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling. De gesprekken waren open en eerlijk, en ik voelde me altijd begrepen en gesteund. Angelique heeft mij geholpen om mijn doelen concreet te maken en mij stap voor stap begeleid naar het bereiken van mijn gewenste resultaat (Jacqueline)

Ik had eerder leidinggevende functies binnen diverse bedrijven en zat al 15 jaar dezelfde functie (niet-leidinggevend) binnen mijn huidige organisatie en wist dat ik meer wilde: ik wilde leidinggeven als teammanager. Ik klopte bij Big Cheese Loopbaanontwikkeling aan omdat Angelique veel ervaring heeft, niet alleen als loopbaanbegeleider maar ook als leidinggevende. Zij spreekt dus mijn taal. Zij heeft mij laten ontdekken wat mijn leidinggevende talenten zijn en hoe ik die kan inzetten. Toen er een concrete vacature binnen mijn huidige organisatie was, hebben wij mijn sollicitatoe zorgvuldig voorbereid. Ik ging met zelfvertrouwen de gesprekken aan en mag mij nu teammanager noemen. Helemaal geweldig! (Michael)

Ik werd boventallig. Een ingrijpende periode lag voor de boeg. Angelique heeft mij super begeleid:  er was voldoende ruimte voor mijn "rouwproces" en zij was in staat mijn zelfvertrouwen te boosten door vooral de focus te leggen op waar ik goed in ben. Stap voor stap werd ik begeleid in het vinden van een nieuwe baan. Inmiddels ben ik aan de slag gegaan in een nieuwe functie. Bedankt Angelique! (Thomas)