VERLIEFD ZIJN OP JE BAAN, WIE WIL DOET NOU NIET?

"Ontdekken wie je bent, definiëren wat je wilt en benutten wat je kunt"

Ben je op een kruispunt in je carrière en zoek je begeleiding om succesvol van de ene baan naar de andere over te stappen? Dan ben je bij Big Cheese Loopbaanontwikkeling aan het juiste adres! Een doelgerichte aanpak, ondersteund door de nieuwste technologie, inclusief gebruik van ChatGPT, helpt je om zelfverzekerd en gefocust je loopbaanpad te bewandelen. 

 

WIE BEN IK?
Voordat je een nieuwe richting inslaat, is het essentieel om te begrijpen wie je bent als professional. Ik help je om je sterke punten, passies en professionele waarden te ontdekken. Door middel van diepgaande gesprekken, gevalideerde testinstrumenten en zelfreflectie krijg je helder inzicht in wat je drijft en welke loopbaandoelen het beste bij jou passen.

WAT WIL IK?
Het formuleren van duidelijke doelen is van cruciaal belang bij het navigeren door je loopbaantraject. Ik ondersteun je bij het definiëren van je langetermijndoelen en het ontwerpen van een realistisch actieplan om die doelen te bereiken. 

WAT KAN IK?
Je vaardigheden en ervaring vormen de bouwstenen van je carrière. Ik analyseer je professionele achtergrond en identificeer je unieke competenties ondersteunt door gevalideerde  testinstrumenten en gebaseerd op gedegen loopbaantheorieën . Ik richt mij vervolgens op het benutten van je sterke punten en helpen je bij het overbruggen van eventuele kloven in je vaardigheden. 

ARBEIDSMARKT

Het huidige arbeidslandschap verandert voortdurend. Ik voer een arbeidsmarktonderzoek uit om je banenkansen en sectormogelijkheden te identificeren. Ik voorzie je van waardevolle informatie die je helpt om weloverwogen keuzes te maken bij het selecteren van je volgende loopbaanstap.

SOLLICITEREN
Het sollicitatieproces kan overweldigend zijn, maar je staat er niet alleen voor. Ik bied begeleiding van het gericht zoeken naar banen,  tot en met het oefenen van het sollicitatiegesprek.  ChatGPT gebruiken wij om dit proces te ondersteunen met aanvullende suggesties en feedback.

 

Waarom kiezen voor Big Cheese Loopbaanontwikkeling?

 • MAATWERK
  Mijn begeleiding, coaching en advisering is volledig afgestemd op jouw behoeften, doelen en unieke situatie.
 • ERVARING           
  Een bewezen staat van dienst in het begeleiden van individuen naar succesvolle loopbaanstappen.
 • RESULTATEN
  Ik streef ernaar om je te helpen een nieuwe baan te vinden die aansluit bij je passies en vaardigheden.
 • ONDERSTEUNING
  Mijn onze ondersteuning eindigt niet zodra je een nieuwe baan hebt gevonden. Ik bied nazorg en begeleiding om ervoor te zorgen dat je een soepele overgang hebt naar je nieuwe rol.

 

Klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met  mij op en begin je reis naar een uitdagende nieuwe toekomst!