Workshop Boost Je Sollicitatie

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan? En heb je geen idee hoe je dit echt succesvol aanpakt? De workshop "Succesvol Solliciteren, zo doe je dat!" is jouw springplank naar succes. Leer hoe jij de arbeidsmarkt verovert. Na deze workshop solliciteer jij vol zelfvertrouwen op jouw droombaan. En ontvang na afloop persoonlijke begeleiding van Angelique Jansen, loopbaanexpert, en maak je sollicitatie onweerstaanbaar met haar 1-op-1 CV- en motivatiebrief review.

Na deze workshop

  • Weet jij je ideale baan te vinden
  • Maak je een overtuigend CV en een persoonlijke motivatiebrief
  • Optimaliseer jij je LinkedIn profiel met de ontvangen professionele tips
  • Gebruik je Chat GPT bij sollicitaties op een juiste manier
  • Weet jij wat te doen en wat niet tijdens het solliciteren
  • Ga jij goed voorbereid het gesprek aan

Programma

Ontgrendel de geheimen van effectief vacature zoeken: vind verborgen kansen en positioneer jezelf als de ideale kandidaat met onze strategische aanpak die verder gaat dan de standaard zoekplatforms. Transformeer je zoektocht met inzichten die je toegang geven tot droomvacatures.        

Verover de aandacht van werkgevers met ons drievoudige powerpakket: een onweerstaanbaar LinkedIn-profiel, een CV dat jouw unieke verhaal vertelt, en een motivatiebrief die jouw passie en potentieel laat stralen. Onze expertise garandeert dat je niet alleen gezien wordt, maar ook onthouden, waardoor je uitnodigingen voor gesprekken maximaliseert.

Leer sollicitatietechnieken inclusief het gebruikmaken van de nieuwste technologieën, waaronder Chat GPT, om je sollicitatieproces te optimaliseren.

Maak jezelf meester van het sollicitatiegesprek: Transformeer zenuwen in zelfvertrouwen met onze gespecialiseerde voorbereiding die je niet alleen klaarstoomt met antwoorden, maar je ook leert de regie te nemen in gesprekken. Ontdek hoe je jouw sterke punten authentiek presenteert, lastige vragen ombuigt naar kansen, en een onuitwisbare indruk achterlaat die de weg vrijmaakt naar jouw droombaan.

Inclusief oefeningen, direct toepasbare feedback en groepsdiscussies.

Datum: donderdag 9 mei

Wij starten om 17.00 uur met overheerlijke pizza tijdens ons kennismakingsmoment.  Einde ongeveer 21.30 uur

Locatie

Het sfeervolle St. Jozefklooster, Eindstraat 36 in Venray

Extra Bonus!!

  1. Er wordt tijdens de workshop een portretfoto gemaakt door een professioneel fotograaf voor je CV en Socials
  2. Een check-up van je motivatiebrief en je CV (tot 1 maand na de laatste workshop)

 

Maak de beslissende stap naar je droombaan en investeer in je toekomst voor slechts € 249

Inclusief schrijfmateriaal, pizza, koffie, thee, frisdrank en kleine versnaperingen.

Let op!! Beperkte plaatsen voor maximale persoonlijke aandacht – maximaal 10 deelnemers. Dus wees er snel bij want VOL = VOL!

 

Enkele tevreden deelnemers aan het woord

De workshop Boost Je Sollicitatie was top! Angelique is een ervaren loopbaandeskundige die echt begrijpt wat er nodig is om op te vallen in de arbeidsmarkt. Leuk om hier met andere deelnemers over te sparren. De professionele foto die voorafgaand aan de workshop is gemaakt heeft mijn CV echt een boost gegeven. Ik heb nu de perfecte functie gevonden en dat is grotendeels te danken aan wat ik tijdens deze workshop heb geleerd! (Merel)

 

De tips over het gebruik van LinkedIn en Chat GPT tijdens de workshop Boost je Sollicitatie waren heel waardevol. Angelique heeft een unieke manier om tijdens de workshop je zelfvertrouwen een boost te geven en je te laten zien hoe je je sterke punten kunt benadrukken. Door haar ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende is zij in staat zich te verplaatsen in jouw situatie. De gezellige sfeer onder de deelnemers en uitstekende locatie en verzorging maakten de workshop compleet. Ik heb nu een baan die beter bij me past (Lucas)

 

De workshop kost wat maar is elke eurocent waard! Na meerdere afwijzingen besefte ik dat het tijd werd dat ik anders moest gaan solliciteren. Maar, hoe? Deze workshop kwam dan ook als geroepen. Door de oefeningen, interacties en groepsdiscussies is het geen moment saai geweest. Ik heb een inmiddels een sollicitatie lopen en kreeg van de recruiter complimenten over mijn CV en motivatiebrief. Ik ga het gesprek vol zelfvertrouwen aan (Michel)

 

Wil jij ook vol zelfvertrouwen solliciteren? Meld je hieronder aan!